DNV-GL

DNV GL is een internationale dienstverlener op het gebied van kwaliteitsborging en risicomanagement. DNV GL wordt gedreven door de doelstelling leven, eigendommen en het milieu te beschermen. Vanuit deze doelstelling helpen wij organisaties om de veiligheid en duurzaamheid van hun bedrijfsvoering te verbeteren. DNV GL is wereldwijd actief in meer dan 100 landen, waar onze professionals klanten in onder meer de scheepvaartindustrie en de sectoren olie en gas, energie en hernieuwbare energie met raad en daad bijstaan om de wereld veiliger, slimmer en groener te maken.

DNV GL is een van de grootste certificatie-instellingen ter wereld en helpt bedrijven de prestaties van hun organisatie, producten, medewerkers, faciliteiten en toeleveringsketens te optimaliseren door middel van certificering, verificatie, assessments en trainingen. Samen met onze klanten werken we aan duurzame bedrijfsprestaties en het opbouwen van vertrouwen bij stakeholders in alle bestaande sectoren.

www.dnvgl.nl


ISO2ACT

Wilt u overzicht en inzicht om continu verbeteren te faciliteren en gemakkelijk aantoonbaar te maken? ISO2ACT is dan het instrument om uw ISO-managementsysteem actief te laten bijdragen aan uw bedrijfsvoering. Opgezet vanuit de praktijk.
ISO2ACT “van melden naar verbeteren” via een uitgekiende workflow.

 • Melden
 • Documenteren
 • Informeren
 • Acteren
 • Verbeteren

ISO2ACT voordelen

 • Eén view: onafhankelijk van tijd, plaats en apparaat beschikbaar
 • Tijdsbesparing: snel melden en via workflow efficiënt afhandelen
 • Voorkomt zoeken: geen losse formulieren en informatiebestanden meer
 • Inzicht en aantoonbaarheid: effectieve operationele en managementinformatie
 • Ontwikkelingen: aanvullingen en verbeteringen direct beschikbaar in de Cloud
 • Kostenbesparing: geen initiële investering en geen onderhoudskosten

www.iso2act.nl


Inception

UNIEK
Onze visie op software en het juiste gebruik daarvan heeft zich vertaald in een unieke werkwijze en stijl van samenwerking.

WAAROM
Wij willen organisaties HELPEN om met technologie/software het werk SLIMMER, BETER en LEUKER te kunnen uitvoeren. ICT biedt zoveel kansen, het is jammer als u die kansen laat liggen. Waarom moeilijk als het makkelijk kan?

HOE
Wij geloven in het leveren van daadwerkelijke toegevoegde waarde en niet in het ´snelle gewin´ of ´onbruikbare technische hoogstandjes´.

WAT
Wij ontwikkelen webapplicaties voor alle typen organisaties ter ondersteuning van het managen (beheersen) van deze organisaties en het streven naar continue verbetering: Control your visio

www.inception.nl


ManualMaster

Heeft u tijd voor honderden procedures ten behoeve van ISO 9000-certificatie, HACCP, HKZ-certificatie, NIAZ-accreditatie, werkinstructies, formulieren, normstelsels, CCKL-vereisten of verbetermethodieken? ManualMaster Starling houdt het allemaal voor u bij. ManualMaster Starling, goed gereedschap, eenvoudig te bedienen met oog voor juist die details die kwaliteitsmanagement en documentbeheer zo complex maken. ManualMaster al meer dan twintig jaar een begrip.

www.manualmaster.com


Webiso

WEBISO is een intranet systeem voor uw documenten, processen en procedures. Het webbased systeem stelt via het intranet uw Kwaliteits-, Arbo of Milieumanagementsysteem intuïtief ter beschikking. Daarvoor maakt het gebruik van Google-like zoekmechanismen, automatische hyperlinks en een integratie met flowcharts (MS-Visio, Flowcharter). Uiteraard worden de versies en goedkeuringsscycli van alle documenten bewaakt. Bovendien is alle informatie ook nog eens toegankelijk vanaf uw iPad of Android tablet. WEBISO ondersteunt standaard IE, Firefox en Chrome plus de MS-Office suite; het integreert naadloos met uw mail systeem en Sharepoint of andere CM-systemen. De oplossing is zowel beschikbaar op uw eigen server infrastructuur of “in the cloud”.

www.ockham.be/webiso.htm


 

STANDHOUDER ZIJN OP DIT CONGRES?

Wilt u informatie over standruimte of sponsormogelijkheden neem dan contact op met:

 • Camilla van Kampen
  tel. 06-54 94 87 54
  e. camillavankampen@vakmedianet.nl

 • Mieke Bensink
  tel. 06-54 94 87 56
  e. miekebensink@vakmedianet.nl

Wil je op de hoogte blijven van het congres of het vak kwaliteitsmanagement? Abonneer je dan gratis op de nieuwsbrief Sigma.

Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie over het gebruik van cookies.