Sprekers o.a.

Inge Diepman, dagvoorzitter

Inge Diepman, dagvoorzitter

Inge was jarenlang één van de gezichten van het dagelijkse actualiteitenprogramma B & W. Ook presenteerde zij televisieprogramma’s als het Zwarte Schaap en Herexamen. Door haar brede kennis en professionaliteit is Inge Diepman een veelgevraagd dagvoorzitter en discussieleidster. Haar stijl is te omschrijven als ‘inhoud in humor verpakt’.

 
Douwe Biesma

Douwe Biesma

Bestuursvoorzitter van het St. Antonius Ziekenhuis in Utrecht en Nieuwegein waar hij eerder werkzaam was als internist-hematoloog. Hij is tevens hoogleraar interne geneeskunde bij de Universiteit Utrecht.

 
Wouter Hart

Wouter Hart

Oprichter en adviseur bij Verdraaide Organisaties. Vanuit zijn creatieve, niet bedrijfskundige achtergrond onderzoekt hij de patronen onder het huidige organisatiedenken en hoe met minder beheersbaarheid veel betere prestaties kunnen worden gerealiseerd. Hiij geeft lezingen, workshops en trainingen. Eind 2012 verscheen de bestseller Verdraaide Organisaties, dat hij schreef in samenwerking met Marius Buiting . In 2017 verscheen zijn nieuwe boek Anders Vasthouden.

 
Annemieke Roobeek

Annemieke Roobeek

Hoogleraar Strategie en Transformatiemanagement aan Nyenrode Business Universiteit. Zij is oprichter van MeetingMoreMinds en mede-oprichter van XL-Labs. XL-Labs is gespecialiseerd in het ontwerpen en invulling geven aan ecosystemen met zeer uiteenlopende bedrijven. Annemieke Roobeek is sinds midden jaren '90 actief als commissaris, bestuurder en adviseur.

 
Bart Brüggenwirth

Bart Brüggenwirth

Bart Brüggenwirth is een marketeer met een missie. Hij helpt bedrijven waarde te creëren door duurzaamheid en mvo te integreren in beleid, positionering, innovatie en communicatie. Richtte daarvoor in 2003 b-open op, is bestuurslid van NIMA WereldMarketeers en auteur van ‘Sterke merken, betere wereld’ (top 3 PIM Marketing Literatuurprijs 2017)

 
Maarten Steinbuch

Maarten Steinbuch

Hoogleraar aan de TU Eindhoven. Met zijn groep doet hij onderzoek naar robots voor de zorgsector en voor de industrie. Ook werkt hij aan elektrisch vervoer, zelfrijdende autotechniek en kernfusie. Steinbuch is betrokken bij een aantal start-ups en is de eerste winnaar van de KIVI Academic Society Award vanwege zijn bijdrage in maatschappelijk belangrijke technologische ontwikkelingen. In 2016 won hij de prestigieuze Simon Stevin Meesterprijs voor de manier waarop hij bruggen slaat tussen wetenschap en bedrijfsleven, en die samen laat optrekken om maatschappelijke vraagstukken op te lossen.

 
Bernadette van Pampus

Bernadette van Pampus

Bernadette van Pampus werkt als zelfstandig adviseur op het gebied van kwaliteits- en procesmanagement en begeleidt strategie- en beleidsvormingsprocessen.

 
Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie over het gebruik van cookies.