Inge Diepman, dagvoorzitter

Inge Diepman, dagvoorzitter

Inge was jarenlang één van de gezichten van het dagelijkse actualiteitenprogramma B & W. Ook presenteerde zij televisieprogramma’s als het Zwarte Schaap en Herexamen. Door haar brede kennis en professionaliteit is Inge Diepman een veelgevraagd dagvoorzitter en discussieleidster. Haar stijl is te omschrijven als ‘inhoud in humor verpakt’.

 
Douwe Biesma

Douwe Biesma

Bestuursvoorzitter van het St. Antonius Ziekenhuis in Utrecht en Nieuwegein waar hij eerder werkzaam was als internist-hematoloog. Hij is tevens hoogleraar interne geneeskunde bij de Universiteit Utrecht.

 
Wouter Hart

Wouter Hart

Oprichter en adviseur bij Verdraaide Organisaties. Vanuit zijn creatieve, niet bedrijfskundige achtergrond onderzoekt hij de patronen onder het huidige organisatiedenken en hoe met minder beheersbaarheid veel betere prestaties kunnen worden gerealiseerd. Hiij geeft lezingen, workshops en trainingen. Eind 2012 verscheen de bestseller Verdraaide Organisaties, dat hij schreef in samenwerking met Marius Buiting . In 2017 verscheen zijn nieuwe boek Anders Vasthouden.

 
Annemieke Roobeek

Annemieke Roobeek

Hoogleraar Strategie en Transformatiemanagement aan Nyenrode Business Universiteit. Zij is oprichter van MeetingMoreMinds en mede-oprichter van XL-Labs. XL-Labs is gespecialiseerd in het ontwerpen en invulling geven aan ecosystemen met zeer uiteenlopende bedrijven. Annemieke Roobeek is sinds midden jaren '90 actief als commissaris, bestuurder en adviseur.

 
Bart Brüggenwirth

Bart Brüggenwirth

Bart Brüggenwirth is een marketeer met een missie. Hij helpt bedrijven waarde te creëren door duurzaamheid en mvo te integreren in beleid, positionering, innovatie en communicatie. Richtte daarvoor in 2003 b-open op, is bestuurslid van NIMA WereldMarketeers en auteur van ‘Sterke merken, betere wereld’ (top 3 PIM Marketing Literatuurprijs 2017)

 
Maarten Steinbuch

Maarten Steinbuch

Hoogleraar aan de TU Eindhoven. Met zijn groep doet hij onderzoek naar robots voor de zorgsector en voor de industrie. Ook werkt hij aan elektrisch vervoer, zelfrijdende autotechniek en kernfusie. Steinbuch is betrokken bij een aantal start-ups en is de eerste winnaar van de KIVI Academic Society Award vanwege zijn bijdrage in maatschappelijk belangrijke technologische ontwikkelingen. In 2016 won hij de prestigieuze Simon Stevin Meesterprijs voor de manier waarop hij bruggen slaat tussen wetenschap en bedrijfsleven, en die samen laat optrekken om maatschappelijke vraagstukken op te lossen.

 
Maria van der Heijden

Maria van der Heijden

Maria van der Heijden is sinds juli 2016 directeur-bestuurder van MVO Nederland. Haar levensmotto: 'Stel je doelen groot, dan mis je ze niet'. En: Haastige spoed is goed. MVO Nederland heeft, samen met haar ca. 2500 aangesloten partners, dan ook een stevige ambitie: MVO in het DNA van zo veel mogelijk bedrijven, zodanig dat in 2025 de omslag naar een nieuwe, duurzame economie is gerealiseerd. Maria is sinds 2001 ondernemer en heeft een jarenlange ervaring in het bedrijfsleven, onder meer in managementfuncties bij Bloemenveiling Flora Holland en Rabobank. Als co-founder van Women on Wings is ze koploper in sociaal ondernemen.

 
Bernadette van Pampus

Bernadette van Pampus

Bernadette van Pampus is zelfstandig adviseur bij BVP Organisatieadvies en gespecialiseerd in kwaliteitsmanagement. Zij werkt voor zowel profit- als non profit-organistaies. Haar expertise ligt op het terrein van diverse ISO normen, maar vooral de ISO 9001 norm. Zij adviseert organisaties over het implementeren van de eisen uit de ISO normen. Naast advisering ontwikkelt en verzorgt ze trainingen, coach zij kwaliteitsmanagers en is bovendien auditor.  

 
Eric de Blok

Eric de Blok

Als zoöloog, psycholoog en bedrijfskundige probeer ik mijn drie passies, te weten de natuur, de mens en organisatiekunde, te combineren. Deze combinatie staat garant voor een vernieuwende manier van kijken, een tot de verbeelding sprekende aanpak met verrassende uitkomsten. Op deze manier probeer ik mensen en organisaties te ondersteunen bij het realiseren van hun ambities. Dit doe ik inmiddels al 25 jaar als organisatieadviseur en coach bij GNG Consultancy en als spreker, trainer en gids bij Natuurvisie.

 
Ronald de Bruijne

Ronald de Bruijne

Ronald de Bruijne is al jaren werkzaam bij ManualMaster waar hij klanten adviseert over hoe ze meer uit hun kwaliteitsmanagementsysteem (KMS) kunnen halen. Hij biedt daarbij een kapstok voor een Slim & Slank systeem; een vereenvoudigd, effectief en zinvol KMS gericht op effectiviteit en risico’s. Een effectief KMS staat of valt met de medewerkers. Daarom adviseert hij om naast de reguliere Prestatie-Indicatoren ook PI’s te ontwikkelen die houding en gedrag meten. Als coach brengt hij mensen in contact met hun gevoel en intuïtie voor een plezieriger en gelukkig leven. Specialismen: Verbindingen maken, Coaching, Inleven en anticiperen en Management Consulting

 
Fred Vahlkamp

Fred Vahlkamp

Fred Vahlkamp is één van de twee oprichters van Quality and Information Management Support Holding bv, eigenaar van ManualMaster en Certifeye. Inmiddels bestaat de onderneming die software voor Kwaliteitsmanagement maakt ruim 26 jaar. Naast zijn ondernemerschap is Fred ook Maatschappelijk Ondernemer met DeBankvanNoppes waar “Ruimte voor Elkaar” centraal staat. Specialismen: Creatieve geest, Pioniersdrift, Analytische blik, Inspirerend spreker met het vermogen om mensen te verbinden: Fred Vahlkamp: ‘Als je samen wilt bewegen, heeft het individu ruimte nodig’

 
Fred van Pol

Fred van Pol

Als bedrijfskundige probeer ik graag anders naar problemen of uitdagingen in organisaties te kijken om van daaruit het gesprek aan te gaan met mensen. Open staan voor nieuwe ideeën, creativiteit en durf zijn daarbij van groot belang. Dit doe ik bij GNG Consultancy al 25 jaar met veel plezier, samen met Eric de Blok. Ook ben ik actief als mede-eigenaar van software-ontwikkelaar Inception B.V. waar praktische tools gemaakt worden voor organisaties om hun processen en prestaties te verbeteren.

 
Matthijs Dierick

Matthijs Dierick

Matthijs Dierick werkt sinds 2001 bij DNV GL als auditor op het gebied van kwaliteit, veiligheid en milieu. Tot 2007 full-time lead auditor, met name in de chemische industrie, zware industrie, zakelijke dienstverlening en onderzoeksinstellingen. Momenteel bestaan zijn werkzaamheden voor 70% uit het geven van trainingen en 30% uit het uitvoeren van audits. Matthijs staat bekend om zijn onspannen en vooral energieke trainingen. Door zijn enthousiasme slaagt hij er altijd in om iedereen te betrekken en op een interactieve manier zijn kennis te delen.

 
Edsart Krijger

Edsart Krijger

Vanuit zijn bedrijf Krijger&Co werkt Edsart als coach en facilitator. Hij zet zijn brede ervaring op het gebied van leiderschap en persoonlijke effectiviteit in om groei te realiseren. Groei van teams en individuen. Daarnaast adviseert hij organisaties over hun Learning & Developmentbeleid en helpt hij bedrijven bij het inrichten van een goed lopende L&D afdeling. Met zijn coachings- en leiderschapsprogramma’s nodigt hij je uit om leiderschap te nemen over je leven en je werk. Hij zet aan tot het maken van keuzes. Omdat hij gelooft dat je altijd een keuze hebt.

 
Guy van Liemt

Guy van Liemt

Guy van Liemt, is docent-trainer, adviseur en spreker en voor een deel als executive director bij de Erasmus Happiness Economics Research Organization, het kennis- en onderzoekscentrum van de Erasmus Universiteit over economie en geluk, waarbij geluk wordt opgevat als levensvoldoening en kwaliteit van leven. Na internationale stages bij Unilever en Shell heeft Guy in verschillende brand management posities gewerkt om daarna de stap naar het ondernemerschap te zetten. Als specialist op het gebied van marketing, branding en marketingcommunicatie heeft hij een interessante draai aan zijn carrière gegeven door vanuit een andere invalshoek naar marketing te kijken: hoe kun je zaken als zingeving (purpose), geluk, values & principles en liefde inzetten als waardedrijvers van je organisatie?

 
Eberhard Dijkhuis

Eberhard Dijkhuis

Eberhard Dijkhuis is eigenaar en bouwcoach bij Bouwteam Dijkhuis in Hardenberg. Hij maakt het verschil door samen met zijn team bij alles na te denken wat de toegevoegde waarde is. ‘Vaak doen we uit gewoonte dingen die niet waardevol zijn of denken we veel te ingewikkeld. Het is de kunst om alles eenvoudig te houden en doeltreffend te zijn.” Dijkhuis’ ideaal is om de wereld -en met name de bouwwereld- een stukje beter te maken. Zijn leidraad: verander de wereld: begin bij jezelf, je bedrijf en je naaste omgeving (Nelson Mandela: ‘one of the most difficult things is not to change society but to change yourself’

 
Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie over het gebruik van cookies.